0499-395072 info@nbarchitecten.nl

29 Vrije sector Nul op de Meter Koopwoningen In Dijkstraten Best

 

In nieuwbouwwijk Dijkstraten in Best realiseert MGM Projectontwikkeling 29 Half vrijstaande en vrijstaand geschakelde woningen. Het bijzondere aan deze woningen is dat zij Nul Op de Meter worden uitgevoerd.

Een woning met méér comfort en een lagere maandlast. Deze gasloze woning produceert geen CO2 en is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor de wereld waarop we leven.

Nul op de meter = Extra comfort

Een Nul Op de Meter woning kent extra goede isolatie in gevel en dak. Tevens zijn de kozijnen voorzien van drie-laagse beglazing. De woning verbruikt daardoor weinig energie voor verwarming.

Verse lucht wordt voorzien door een warmte terugwin (WTW) systeem. De schone buitenlucht wordt aangezogen en verwarmd met de energie uit de gebruikte binnenlucht.

De verwarming geschiedt door middel van een lucht-water warmtepomp.

De benodigde hoeveelheid elektriciteit voor de installaties en eigen verbruik wekt u op door middel van een bouwkundig geïntegreerd zonnedak. Wilt u méér elektriciteit, bijvoorbeeld voor een elektrische auto, dan neemt u als meerwerk optie een extra pakket zonnepanelen. Zo neemt u niet alleen afscheid van uw energierekening, maar ook van uw benzinerekening.

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39