0499-395072 info@nbarchitecten.nl

Op een strook gelegen tussen de A2, Eindhovenseweg-zuid en het Wilhelminakanaal in Best is een reeks gebouwen gebouwd met elk hun functie; Decatlon, Karwei, Kooy, BMN bouwmaterialen, Jumbo pick-up point, Topic, Opple, Altavilla en NBArchitecten zijn hierin gehuisvest. Door de verscheidenheid in functie, en dus ook in de gebruiker, heeft elk gebouw een eigen verschijningsvorm zonder daarbij de samenhang te verliezen. De daken liggen bijna volledig vol met hoogrendement zonnepanelen.

 

De gebouwen zijn zodaning gebouwd dat er een ritme onstaat van laag-hoog-laag-hoog, het ritme van het bestse deel van Brainport Eindhoven. Het project start aan de linkerzijde met een groot industiegebouw van ongeveer 9 meter hoog. Direct daaraan gekoppeld is een kantoorgebouw. De materialisering is op elkaar afgestemd. Donkere staalplaat, horizontaal en verticaal toegepast, voor het industriegebouw en zeer bijzonder metselwerk voor het showroomgebouw. De hoofdentree is verbijzonderd met grote glazen gekromde puien. De hoofdentree wordt tevens gebruikt door de gebruikers van de kantoren op 2e en 3e verdieping aan de voorzijde.

DIVERSE FUNCTIES

Rechts naast het showroomgebouw zijn twee op elkaar geplaatste grote winkelvolumes voorzien.Op de begane grond is bouwmarkt Karwei gepositioneerd. Herkenbaar met haar zilvergrijze gevelpanelen en Karwei logo. Op het Karwei gebouw is een wit volume gebouwd. In dit volume is een extra winkel voorzien met daarvoor een eigen parkeerterrein (135pp). Dit parkeerterrein wordt bereikt via een op- en afritconstructie aan de rechterzijde. Aan deze op- en afritconstructie zijn nog 2 extra parkeerdekken gebouwd met elk 74 parkeerplaatsen. De hele op- en afritconstructie tezamen met de parkeerdekken is bekleedt met een verticaal gelede frames. Deze frames zijn bekleed met verschillende vulling hetgeen de parkeervoorziening een vriendelijke uitstraling geeft.

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39