0499-395072 info@nbarchitecten.nl

INTERIEUR ALUP GRASSAIR

Voor de organisaties Alup en Grassair heeft NBA het nieuwe interieur ontworpen. De twee organisaties zijn samengevoegd in een bestaand pand. Om een goede samenwerking tot stand te brengen heeft NBA het interieur opengemaakt door een grote vide te maken welke alle niveau’s met elkaar verbind. Tijdens het bouwproces zijn beide organisaties door blijven werken in het pand. Een goede fasering, planning en coördinatie heeft voor een geslaagde realisatie gezorgd. Het project is in bouwketen samenwerking – Fried van de Laar, Eliens, Utilicht en okmooi –  door NBA binnen de planning en het gestelde budget, gerealiseerd.

HET NIEUWE WERKEN

De werkplekken zijn ingericht volgens het nieuwe werken; een open structuur met een transparante uitstraling. De werkplekken zijn voorzien van zit-sta mogelijkheden. De diverse “afgesloten” ruimten zijn maximaal vormgegeven met glas waardoor de transparantie van de organisatie terug komt in het interieur.

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39