0499-395072 info@nbarchitecten.nl

KLOOSTER BLOK B

Een bestaand klooster in Breda is gerenoveerd en omgebouwd tot woningen. Het klooster huisvest diverse studio’s waarin de bestaande kwaliteiten van het oorspronkelijke klooster zijn terug te vinden. Er is een gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten en waar sociale cohesie kan ontstaan.

RUIME LOFTS

Blok B in Breda huisvest ruime lofts welke de sfeer en beleving geven van het wonen in een klooster. De woningen kijken allen uit op de kloostertuin welke tevens door ons is ontworpen. De bestaande kwaliteiten van het klooster zijn behouden gebleven. Er is met respect voor het oude en aandacht voor het nieuwe gewerkt.

EEN RESULTAAT WAAR IEDEREEN TROTS OP KAN ZIJN

Het project is in een bouwketen samenwerking gerealiseerd. Samen met aannemers bedrijf Fried van de Laar en ontwikkelaar Grip op Vastgoed is het project een succes geworden.

(foto’s Edwin Wiekens)

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39