0499-395072 info@nbarchitecten.nl

Antoine Walraven

Voormalig wethouder Gemeente Best

“Bij Best Architecten staat de mens als vertrekpunt centraal”

“Bij Best Architecten staat de behoefte van de klant centraal. De mens als vertrekpunt, dat spreekt mij aan! Daarnaast krijg ik energie van de enthousiaste aanpak van Hans en Harold. Ze zijn bezig met projecten waar ze blij van worden. Dat werkt bij mij aanstekelijk. Samen werken en bouwen aan inspirerende projecten!”

Gerald van Kessel

Directeur MGM Projectontwikkeling

“Ze behandelen opdrachtgevers zoals ze zelf behandeld willen worden”

“De relatie die Best Architecten heeft met haar opdrachtgevers is gericht op de lange termijn en zij behandelen hen zoals ze zelf ook behandeld willen worden.”

Pim Rongen

3D-visualiser

“De oplossingen waarmee ze komen zijn steeds vanuit, en echt vóór de gebruiker ontwikkeld”

“Best Architecten weet het beste in ieder mens naar boven te halen. De ideeën en oplossingen waar ze mee komen zijn immer pragmatisch en steeds vanuit, en echt vóór de gebruiker ontwikkeld. Of het nu een bescheiden project met onmogelijke deadline, of een titanenklus met veel disciplines is, ze weten steeds weer een team om zich heen te enthousiasmeren, en dat gaat vaak verder dan het project alleen. Dit maakt het iedere keer weer een groot plezier met ze te werken.”

Marike van Seeters

Directeur HomePlan

“Best Architecten is voor mij: creatief, kundig, betrokken en samen bouwen”

“Als ik aan Best Architecten denk, denk ik aan: creatief, kundig, herkenbaar, betrokken, Koos, HomePlan-snoepbak, samen bouwen en uiteraard HomePlan-ambassadeurs van het eerste uur!”

Shelly van Gogh

Oud-stagiaire

“Best Architecten heeft me laten inzien dat architectuur meer is dan mooie gebouwen ontwerpen”

“Mijn stage bij Best Architecten – tijdens mijn opleiding HBO Bouwkunde op Avans Hogeschool Tilburg – was voor mij een erg leerzame periode. Ik heb mogen leren dat architectuur meer is dan mooie woningen en gebouwen ontwerpen die technisch goed bedacht zijn. Als architect heb je namelijk een bepaalde verantwoordelijkheid aan de rest van de wereld. Bij Best Architecten uit dit zich in het steunen van goede doelen, het opleiden van studenten en duurzaam ontwerpen. Ik beschrijf Best Architecten als: energiek, creatief en bewust van de wereld om zich heen.”

Ralf Klop

Initiatiefnemer Best Duurzaam

“Ze gaan echt voor duurzaamheid, met realisme en altijd de klant centraal”

“Ik heb Harold, Hans en hun medewerkers ervaren als zeer loyaal, kundig en vol passie. Zij gaan echt voor duurzaamheid, met realisme en altijd de klant centraal. Met impact, zeker voor Best!”

Ton Timmerman

Opdrachtgever en kritisch volger

“Harold en Hans tonen grote betrokkenheid en weten anderen te inspireren”

“Wanneer ik aan Best Architecten denk, dan …

… denk ik aan Hans van Houtum, die door zijn betrokkenheid bij projecten die we samen hebben gerealiseerd een steun, een adviseur, maar ook inspirator was.

… denk ik aan Harold van de Ven, als een man die betrokkenheid uitstraalt met alles wat hij onderneemt. Niet hij, maar het project stond centraal, waarbij de inzet anderen inspireerde om tot een hoogte te stijgen, die zorgde voor realisatie van projecten. In het bijzonder het centrum van Best, wat dankzij Best Architecten is gerealiseerd, ondanks de tegenwerking van vele kanten.”

 

Yvar Monash

Directeur Best Wool Carpets

“De combinatie van creativiteit, technische kennis en passie heeft tot een supermooi resultaat geleid”

“Met Best Architecten haalden wij een eerlijke, betrouwbare en creatieve partner binnen om ons bouwproject een unieke uitvoering te geven. De combinatie van creativiteit, technische kennis en passie voor ons project heeft tot een supermooi resultaat geleid.”

Matthieu van der Kruijs

Opdrachtgever, adviseur en kritisch volger

Met ZIEL & ZALIGHEID, in de meest letterlijke zin, hebben de Best(se) Architecten ons WOONGENOT verschaft! Ook de ‘ZAKELIJKE’ omgeving is hun toevertrouwd; met name de o zo belangrijke BELEVING krijgt ’n EXTRA DIMENSIE! Harold & Hans, ga zo (minimaal) nog ‘ns 20 jaar door!

NBA, WE ZIJN NET MENSEN

Architecten. We staan te boek als een raar volkje. Maar eigenlijk zijn we maar hele gewone jongens en best nuchter bovendien. Doen we waar we goed in zijn en doen we wat we zeggen. Halen onze energie uit mooie projecten en tevreden opdrachtgevers. En weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn.