0499-395072 info@nbarchitecten.nl

Wat zeggen onze opdrachtgevers over ons?

Marike van Seeters | Directeur HomePlan

“Als ik aan Best Architecten denk, denk ik aan: creatief, kundig, herkenbaar, betrokken, Koos, HomePlan-snoepbak, samen bouwen en uiteraard HomePlan-ambassadeurs van het eerste uur!”

Antoine Walraven | Voormalig wethouder Gemeente Best

“Bij Best Architecten staat de behoefte van de klant centraal. De mens als vertrekpunt, dat spreekt mij aan! Daarnaast krijg ik energie van de enthousiaste aanpak van Hans en Harold. Ze zijn bezig met projecten waar ze blij van worden. Dat werkt bij mij aanstekelijk. Samen werken en bouwen aan inspirerende projecten!”

Pim Rongen | 3D-visualiser

“Best Architecten weet het beste in ieder mens naar boven te halen. De ideeën en oplossingen waar ze mee komen zijn immer pragmatisch en steeds vanuit, en echt vóór de gebruiker ontwikkeld. Of het nu een bescheiden project met onmogelijke deadline, of een titanenklus met veel disciplines is, ze weten steeds weer een team om zich heen te enthousiasmeren, en dat gaat vaak verder dan het project alleen. Dit maakt het iedere keer weer een groot plezier met ze te werken.”

ONTDEK ONZE STUDIO

Proces
Bedrijfsuitje
Studio 2
Studio NBA

WIJ DENKEN AAN ONZE PLANEET

Solliance

Solliance

Best Duurzaam

Best Duurzaam

Homeplan

Homeplan

NBA, WE ZIJN NET MENSEN

Architecten. We staan te boek als een raar volkje. Maar eigenlijk zijn we maar hele gewone jongens en best nuchter bovendien. Doen we waar we goed in zijn en doen we wat we zeggen. Halen onze energie uit mooie projecten en tevreden opdrachtgevers. En weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn.