0499-395072 info@nbarchitecten.nl

GRILL CAFE DE BUFFEL

Voor restaurant en grill cafe de Buffel is een warm en sfeervol, Spaans interieur gecreëerd. Door gebruik van natuurlijke materialen met natuurlijke tinten krijgt het restaurant een robuuste en warme uitstraling. Er zijn verschillende plekjes gecreëerd zodat de bezoeker, overzichtelijk maar toch gezellig in een intieme setting zit. Door aandacht te besteden aan kleine – vaak decoratieve – details en met zorg de verlichting af te stemmen, ontstaat er een warme Spaanse ambiance.

NATUURLIJKE MATERIALEN

De materialen gebruikt voor de inrichting refereren naar de cafés op de Ramblas. Het zijn robuuste materialen waarbij hun natuurlijke kwaliteiten optimaal benut worden. Het robuuste hout met de lederen stoffering en zwarte plafonds, zorgen voor een rustige basis. Dit maakt rijke aankleding met kleine details mogelijk.

EEN PLEK OM TE ONTMOETEN

Het interieur is zo ingedeeld dat er privé plekken zijn, maar ook plekken waar de bezoeker dicht op de ander zit. Hier ontstaan onverwachte gesprekken en nieuwe vriendschappen. We creëren plekken om te genieten, te leren kennen en te ontspannen.

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39