0499-395072 info@nbarchitecten.nl

HOOFDKANTOOR BESTWOOL CARPETS

Een duurzaam kantoor met bedrijfsruimten en tevens producent van volledig bio-based wollen tapijten. Het NOM – nul op de meter – gebouw heeft een excentrieke gevel welke refereert naar het wollen tapijt. Een gemêleerde mix van verschillende soorten – uit Europa afkomstige – natuurleien zorgen voor een bijzondere gevel. Het volledige dak van BestWool Carpets ligt vol met zonnepanelen.

“BIJ EEN DUURZAAM PRODUCT HOORT EEN DUURZAAM GEBOUW”

De volledig bio-based tapijten van BestWool Carpets worden gemaakt in dit duurzame gebouw. De golvende beweging in de gevel refereert naar de organische vormen en de dynamiek in een tapijt. Daarnaast staat het gebouw langs de hoofdverbinding tussen Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. De gevel laat wat zien van de snelheid langs het gebouw.

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39