0499-395072 info@nbarchitecten.nl

HOOFDKANTOOR TOPIC EMBEDDED SYSTEMS

Een innovatieve en inspirerende werkomgeving van meer dan 3000 m2 op één verdieping. Topic is een bedrijf welke software en hardware produceert voor met name de medische industrie. Het concept van het interieur is afgestemd op het product van de opdrachtgever. Het kantoor is letterlijk vormgegeven als een printplaat. Vergaderruimten, spreekplekken, concentratieplekken en belcellen zijn vormgegeven als componenten op de printplaat. Onderling verbonden met condensoren en processors doormiddel van daadwerkelijk op de vloer aangebrachte – koperen – sporen. In de processors bevinden zich de werkplekken van de managers, met daaromheen in een open werkveld het team voor het betreffende proces.

“ZITTEN IS HET NIEUWE ROKEN”

De werkplekken – Ahrend –  zijn voorzien van elektrische zit-sta bediening waardoor de werknemers van Topic gedurende de dag actief kunnen werken. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot staand overleg, zowel informeel op een open zitplek als formeel in een afgesloten component of condensor. Het kantoor bevat niet alleen werkplekken maar biedt diverse facilitaire functies als; een auditorium, een arena, fitness ruimten met douches, lounge plekken, class – rooms, showrooms, R&D werkplaatsen (ESD), scrum plekken en stand-up plekken. Rondom de werkplek zijn dus alle functies binnen handbereik. Midden op de werkplek is een grote binnentuin gecreëerd waar ook nog zowel zittend als staand overleg plaats kan vinden.

EEN RESULTAAT WAAR IEDEREEN TROTS OP KAN ZIJN

Het project kent een looptijd van nog geen jaar; eerste concept presentatie – oplevering. Dit is gelukt doordat NBA in ketensamenwerking met vertrouwde partijen dit binnen het gestelde budget en planning heeft gerealiseerd. Niet alleen de uitvoerende partijen hebben een groot aandeel in het succes van deze opdracht, maar ook de werknemers en het management van Topic hebben hiervoor gezorgd. Een duidelijke lijn met goede input vanuit de werknemers heeft ervoor gezorgd dat we daadwerkelijk ook een goed werkende plek hebben gecreëerd. Zo heeft NBA twee dagen stage mogen lopen in de oude huisvesting van Topic. Zo hebben we niet alleen de werknemers leren kennen, maar zijn we ook achter de structuur van de organisatie kunnen komen. Dit hebben we kunnen gebruiken voor de totstandkoming van ons concept, maar ook tijdens de gefaseerde verhuizing naar de nieuwe huisvesting.

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39