0499-395072 info@nbarchitecten.nl

HOOFDKANTOOR FRIED VAN DE LAAR

Een van de meest duurzame kantoren van Nederland. Het gebouw levert energie aangezien het meer dan het eigen gebruik opwekt. Het is een volledig luchtdicht gebouw voorzien van de nieuwste installaties en zonnepanelen verticaal toegepast in de gevel. Het kantoor ademt duurzaamheid en hergebruik ook in het interieur. Verschillende materialen zijn hergebruikt en verwerkt tot elementen in het interieur. De installaties zorgen voor gezonde en frisse lucht waardoor de werknemers op kantoor in een beter klimaat kunnen werken. Als aannemers bedrijf laat Fried van de Laar hiermee zien dat zij dit kunnen realiseren voor iedereen.

“Meest duurzame kantoor van Nederland”

Dit was de kop van het ED op 31 januari. Zie hieronder de link naar het volledige artikel.

Ook wij zijn trots op dit resultaat en de aandacht die het door ons ontworpen gebouw heeft gekregen. Een resultaat om trots op te zijn!

Link naar het artikel

VAN BINNEN EN BUITEN

Niet alleen het exterieur van het bedrijfspand laat zien dat duurzame materialen en technieken fraai in onze architectuur geïntegreerd kan worden. Ook in het interieur is dit terug te vinden. Wanden gemaakt van sloophout uit deze bouw, gangen bekleed met mos en vloeren gemaakt van gerecyclede visnetten en straatstenen. De techniek is niet achter gebleven; naast gezonde klimaat installaties zijn er ook energie besparende technieken toegepast zoals automatische dimmers. Samen met Fried van de Laar heeft NBA laten zien dat duurzaamheid niet alleen zorgt voor meer comfort en minder kosten, maar dat het er ook nog fraai uit kan zien.

NBA, DIT ZIJN ONZE MENSEN

We weten dat onze kracht schuilt in de mensen die bij ons werken. We laten u graag zien wie dat zijn, en geven u de mogelijkheid persoonlijk kennis te maken. Naast onze vaste kern, hebben we ook nog een flexibele schil van jonge talenten - ca 3 tot 4 - welke bij ons in opleiding zijn. 

nicky frankHome NBA 37 joost haroldHome NBA 38Home NBA 42 hansmoniqueHome NBA 41Home NBA 39